Omgeving

Fashion Outlet Zevenaar heeft een excellente ligging.

 

De Outlet is geprojecteerd aan het bedrijventerrein de 7poort langs de A12/A3 bij de Duitse grens. Met deze ligging is de Outlet gemakkelijk bereikbaar door een groot aantal consumenten. Zeker wanneer de A15 wordt doorgetrokken. Daarnaast wordt bereikbaarheid versterkt door een directe op- en afrit vanaf de A12 dat tevens één van de belangrijkste invalroutes vanuit Duitsland is.

krollermuller_NW_xl

Kröller-Müller Museum

Otterlo

In het Kröller-Müller Museum vind je de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld: bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen. In de Van Gogh Galerij zijn in wisselende opstelling circa 40 werken van Vincent van Gogh te zien. Daarnaast zie je er topstukken van moderne meesters als Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. In een van de grootste beeldentuinen van Europa staan ruim 160 sculpturen van beeldbepalende kunstenaars, van Aristide Maillol tot Jean Dubuffet, van Marta Pan tot Pierre Huyghe.

Route
paleishetloo

Paleis Het Loo

Apeldoorn

In het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn, ligt Paleis Het Loo. Sinds 1984 is dit voormalig Koninklijk Paleis na een grondige restauratie opengesteld voor publiek. De ingerichte kamers en zalen tonen hoe de Oranjes er 300 jaar lang woonden en werkten. De baroktuinen zijn symmetrisch aangelegd naar 17e eeuws voorbeeld en uniek in Nederland. In de loop van de 300 jaar waren er veel verschillende bewoners en onderging het paleis vele veranderingen.

Route
burgerszoo

Burgers’ Zoo

Arnhem

Ga eens op wereldreis in Burgers’ Zoo! Het park waar u één bent met de natuur. Bent u klaar voor een avontuurlijke expeditie? U gaat namelijk op reis door de meest uiteenlopende natuurgebieden ter wereld! Niet alleen trekt u door het tropisch regenwoud, de rotswoestijn van Arizona en de savanne van Oost-Afrika, maar ook maakt u op indringende wijze kennis met het tropisch koraalrif en het oerwoud van Maleisië.

Route
apenheul

De Apenheul

Apeldoorn

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. Tussen het groen loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Het dierenpark ligt aan de rand van Apeldoorn, midden in de natuur op de Veluwe en is nog geen uur rijden vanaf Amsterdam.

Route
valkhof

Museum het Valkhof

Nijmegen

Trots op het verleden van Nijmegen staat aan de basis van de collectie oude kunst en cultuurgeschiedenis van Museum Het Valkhof: het verleden van deze …

Route
theme_image_header_regiontheme226_Openluchtmuseum-4004

Nederlands Openluchtmuseum

Arnhem

Het Nederlands Openlucht Museum in Arnhem, dat haar bezoekers meeneemt in de geschiedenis van Nederland  van de afgelopen eeuwen. De authentieke gebouwen, ambachtslieden en tal van activiteiten brengen  het unieke museum tot leven.

Route
Schermafbeelding 2017-04-28 om 17.00.37

Buitengoed de Panoven

Zevenaar

Sfeervolle groepsaccommodaties in Gelderland (Zevenaar) vindt u bij Buitengoed de Panoven. Beleef het industrieel erfgoed tijdens een rondleiding of in het restaurant. Naast de groepsaccommodaties biedt Buitengoed de Panoven een aantal hotelkamers aan. Handig voor de zakelijke gast of de doorreiziger.

Route