Fashion Outlet Zevenaar nieuws

Algemeen

Definitief groen licht voor Fashion Outlet Zevenaar

Definitief groen licht voor Fashion Outlet Zevenaar

| Algemeen

Op woensdag 19 april heeft de gemeenteraad van Zevenaar haar akkoord gegeven op de plannen voor het realiseren van een Fashion Outlet in Zevenaar. Tijdens de openbare vergadering heeft de raad zich gebogen over het stedenbouwkundig plan en het beeldkwaliteitsplan. Beide documenten zijn vastgesteld. Hiermee heeft de Fashion Outlet definitief groen licht gekregen.

Op donderdag 11 mei wordt de koop- en realisatieovereenkomst door de gemeente en de Ontwikkelcombinatie FOZ B.V., bestaande uit de partners Stable International en Veluwezoom Verkerk (VolkerWessels), ondertekend. Ook vindt dan de ondertekening van het convenant plaats, dat in samenwerking met de omgeving tot stand is gekomen. Hier zijn diverse partijen bij betrokken, zoals de Zevenaarse ondernemersvereniging AOZ, Lindus en RBT KAN. In het convenant zijn afspraken vastgelegd over hoe deze nieuwe ontwikkeling een positief effect kan hebben op het centrum van Zevenaar en de regio.

Na de ondertekening gaat de Ontwikkelcombinatie verder met de bouw- en inrichtingsplannen van de Fashion Outlet. Vanaf juni 2017 zijn alle ontwikkelingen onder andere via de website www.zevenaarfashionoutlet.nl te volgen. Hier vindt het publiek naast impressies ook nieuws en informatie over de 15.000 m2 winkeloppervlakte aan de Spoorallee op Businesspark 7Poort.

Naar verwachting opent Fashion Outlet Zevenaar in 2021 haar deuren.

Inloopbijeenkomst

Op donderdag 11 mei 2017 van 17.00 tot 20.00 uur organiseert de gemeente samen met Ontwikkelcombinatie FOZ B.V. een inloopbijeenkomst in het gemeentehuis voor inwoners en andere geïnteresseerden. Tijdens deze avond worden de definitieve plannen gepresenteerd. Ook worden er impressies van de toekomstige Fashion Outlet getoond en zijn er diverse deskundigen aanwezig om vragen te beantwoorden.