Fashion Outlet Zevenaar nieuws

Algemeen

Toeristisch informatiecentrum in Fashion Outlet Zevenaar

Toeristisch informatiecentrum in Fashion Outlet Zevenaar

| Algemeen

Fashion Outlet Zevenaar werkt nauw samen met de toeristische organisatie Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen (TVAN) voor de realisatie van een toeristisch informatiecentrum in de Outlet.


Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen is gespecialiseerd in destinatiemanagement, -ontwikkeling en -marketing. Met innovatieve marketingactiviteiten, gastvrijheidsdiensten en expertise zetten wij de regio's Arnhem, Nijmegen en Veluwe op de kaart als bestemming voor bezoekers uit binnen- en buitenland. Samen met publieke en private partners streeft TVAN ernaar bezoekers aan te trekken die langer blijven, meer besteden en terugkomen voor een herhaalbezoek. Het overkoepelende doel van TVAN is om het aandeel van de toeristische markt voor de regio's te vergroten.


Vorige week opende TVAN een nieuw concept pop-up toeristisch informatiecentrum in de binnenstad van Arnhem. Dit nieuwe concept zal als voorbeeld dienen voor het toeristisch informatiecentrum in Fashion Outlet Zevenaar. Deze hoogwaardige faciliteit in combinatie met een aantrekkelijk aanbod van toeristische accommodaties/activiteiten in de regio wordt een echte aanwinst voor de dienstverlening in Fashion Outlet Zevenaar.